El CIPAG no descansa a l'agost

Divendres, 9 d'agost de 2019 a les 09:00

Col·lectiu per la Investigació de la Prehistòria i l'Arqueologia del Garraf-Ordal (CIPAG) manté durant el principal mes de l'estiu la ruta del Ferret (l'itinerari del carst) i les visites guiades a la cova de Can Sadurní.

El CIPAG no descansa ni a l'agost. L'entitat manté aquest estiu la programació de visites guiades a la cova de Can Sadurní i la ruta del Ferret, l'itinerari del carst. Les persones interessades a participar en alguna d'aquestes activitats ha d'enviar un correu electrònic a covacansadurni@gmail.

L'itinerari del carst és un recorregut de quatre quilòmetres i dotze parades durant les quals es coneixeran els components d'un carst geològic i també els aspectes econòmics i històrics de la població que vivia en un terreny càrstic com el massís de Garraf

Aquesta ruta s'organitza el segon diumenge de cada mes. Així, aquest itinerari es podrà visitar diumenge, 11 d'agost, a partir de les 10 del matí. El punt de trobada és el pàrquing de la masia Can Sadurní. El preu és de 10 euros per persona (menors de 6 anys, gratuït).

Pel que fa a les visites guiades a la cova de Can Sadurní, la següent tindrà lloc dissabte de la setmana vinent, 17 d'agost. El CIPAG les organitza cada primer diumenge i tercer dissabte de mes en dos horaris: a les onze del matí i a dos quarts d'una de la tarda. El preu és de cinc euros per persona (menors de 6 anys, gratuït).

Darrera actualització: 02.08.2019 | 09:44