El comerç de Begues celebra dissabte la segona edició de la Fira de Nadal

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 09:00

L'esdeveniment tindrà lloc entre les 11 i les 23 h al passeig de l'Església i al carrer Major. Hi haurà una seixantena de parades de productes de proximitat, industrials i artesania, a més de música al carrer i activitats infantils.

El teixit comercial de Begues i l'Ajuntament, amb la col·laboració de Moments Únics, organitzen dissabte, 14 de desembre, la segona edició de la Fira de Nadal. D'11 a 23 h, al passeig de l'Església i al carrer Major es trobaran una seixantena de parades de productes de proximitat però també industrials i d'artesania, a més de música al carrer i activitats infantils.

Aquesta segona Fira de Nadal arriba després de l'èxit que va significar la primera edició. L'objectiu és el de donar a conèixer la fortalesa del comerç local i del mateix municipi de Begues, de forma que les compres de Nadal es puguin realitzar al municipi i no calgui desplaçar-se als grans centres comercials propers.

La principal novetat d'aquesta edició respecte a l'any passat és l'horari. El 2018 la Fira va tancar a les 20 h i aquest any s'allargarà fins a les 23 h. Amb això es pretén que el públic que assisteixi al concert de Nadal de la Coral Montau a l'església de Sant Cristòfol (18 h) també pugui gaudir de l'esdeveniment un cop acabi el recital.

A les 12 h hi haurà un ball nadalenc a càrrec de l'escola de dansa La Faràndula. Una hora més tard hi haurà un conta-contes a la cantonada del carrer Major amb Anselm Clavé, acte que es repetirà a les 16 h. I a les 12.30 i a les 17.30 el Pare i la Mare Noel recolliran les cartes dels infants al carrer Major. De les 19 a les 21 h hi haurà un pinta-cares, i a les 22 h s'oferirà un espectacle infantil al passeig de l'Església.

Campanya 'Per Nadal, a Begues, rasca!'

Coincidint amb la Fira de Nadal, l'Ajuntament de Begues posarà en marxa també la campanya 'Per Nadal, a Begues, rasca', amb la participació d'una seixantena d'establiments col·laboradors. Les persones que comprin al municipi des de dissabte i fins al 5 de gener podran aconseguir unes targetes on hi haurà 4.500 premis directes. I entre les butlletes no premiades se sortejarà un creuer.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 09:16