El Consell d'Infants es reuneix per primer cop aquest curs

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 09:00

L'òrgan de participació ha iniciat un nou curs escolar, amb la incorporació de nous consellers i conselleres i abordant els drets dels infants i com potenciar-los al municipi.

El Consell d'Infants de Begues del curs 2020-2021 ja ha començat. Una desena de membres de l'alumnat de cinquè i sisè de les escoles Sant Cristòfor i Sant Lluís s'han reunit ja en una primera sessió, amb la incorporació de nous consellers i conselleres que enguany formaran part d'aquest fòrum.

L'òrgan de participació va tractar com a tema principal els drets dels infants, mitjançant la guia de les persones dinamitzadores del Consell, tot basant-se en la Convenció dels Drets dels Infants.

Així, el Consell va debatre sobre els drets que creuen que tenen garantits i quins haurien de ser reforçats o potenciats. També es va parlar de donar a conèixer els drets dels infants als nois i noies del municipi i el que es pot fer perquè així sigui.

El Consell d'Infants de Begues va néixer com una de les conclusions del 2n Fòrum del Projecte Educatiu de Begues (PEB) i es va constituir el gener del 2013. Les trobades es realitzen de forma periòdica al llarg del curs, fora de l'horari escolar.

Darrera actualització: 09.12.2020 | 19:53