El Cor de Caramelles de Begues tornarà a actuar pels carrers del municipi aquest cap de setmana

La formació, composada per mig centenar d'homes, interpretarà les tradicionals cançons satíriques i humorístiques amb motiu de l'arribada de la primavera i la celebració de la Pasqua.

Un any més per Pasqua i amb l'arribada de la primavera, el Cor de Caramelles de Begues tornarà a sortir a cantar els seus valsos, sardanes i cobles satíriques i humorístiques el proper cap de setmana, el 31 de maig i l'1 d'abril. El mig centenar d'homes que componen el Cor de Caramelles descriuran amb les seves composicions la vida política, social i amorosa del darrer any dels beguetans.

La primera actuació serà la de dissabte, a partir de dos quarts de quatre de la tarda pels carrers i masies de Begues, fins a dos quarts de vuit del vespre, hora en la qual tindrà lloc l'actuació central a la plaça de l'Ajuntament, on el Cor interpretarà les peces més mordaces referents a l'actualitat política i social del municipi.

Diumenge, l'actuació es repetirà però des de les deu del matí fins a les dues de la tarda. A la una de la tarda hi haurà la tradicional actuació davant l'església de Sant Cristòfor. Però aquesta no serà l'única actuació del Cor de Caramelles de Begues, ja que el 8 d'abril hi ha prevista una cantada de la formació a Sant Julià de Vilatorta (Osona).