El Grup Impulsor del PEB presenta dijous el nou material sobre les TIC

Es tracta d'un projecte audiovisual sobre l'entorn de les tecnologies de la informació i la comunicació. L'acte tindrà lloc al Teatre El Goula a partir de les set de la tarda.

El Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Begues presentarà dijous, 31 de maig, el treball sobre les oportunitats i els riscos de les tecnologies de la comunicació i la informació (TIC). Es tracta d'una sèrie de propostes audiovisuals sobre l'accés i l'ús de les TIC per part de la ciutadania en general. Serà al Teatre El Goula a les set de la tarda.

El procés va començar l'octubre de l'any 2016, quan es va celebrar el quart Fòrum Educatiu que organitza el Grup Impulsor del PEB. El tema escollit per treballar amb la ciutadania va ser els nous reptes i les noves propostes de la salut social i, especialment, la reflexió sobre l'ús de les noves tecnologies.

Per elaborar aquests vídeos, el Grup Impulsor del PEB ha escollit diversos rols, com el de pare i mare, adolescent, jove, persona adulta, representant d'una entitat i una persona experta en educació digital. Cadascun d'aquests rols explica la seva experiència en l'ús de les TIC a través d'una sèrie de pautes elaborades pel Grup Impulsor del PEB.

El material es farà arribar a tots els col·lectius del municipi implicats en l'educació. A més, els vídeos es podran trobar als canals audiovisuals de l'Ajuntament de Begues perquè estiguin a l'abast de tothom qui hi estigui interessat.

Dimarts, 29 de maig de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 29.05.2018 | 09:04

Imatges

Xerrada cartell