El jovent del Projecte Brúixola treballa en l'oci saludable

Dimecres, 24 de febrer de 2021 a les 09:00

El Projecte Brúixola és una iniciativa de Càritas, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues, que ofereix suport educatiu i emocional als adolescents de famílies vulnerables. Actualment desenvolupen un taller per a l'aprofitament del temps lliure en l'entorn natural de Begues.

El jovent de Begues que participa del Projecte Brúixola de Càritas, de suport educatiu i emocional a adolescents de famílies vulnerables, estan treballant actualment en un taller per aprofitar el temps lliure de l'entorn natural i d'un oci saludable.

Així, el jovent ha debatut sobre els beneficis i els perills de la tecnologia, la qual pot arribar a aïllar les persones, especialment en temps com els actuals de confinament a causa de la pandèmia de la covid, i trobar una alternativa molt més saludable.

D'aquesta manera, el jovent que participa en el Projecte Brúixola han realitzat passejos per la muntanya, han fet esport i han quedat amb altres joves per a jugar al parc o fer fotos a la natura, entre altres activitats.

El Projecte Brúixola es coordina entre Càritas i els Serveis Socials de l'Ajuntament de Begues, i està dirigit a adolescents que estan cursant l'ESO. L'objectiu és dotar-los d'eines, habilitats i estratègies per afrontar les problemàtiques relacionades amb la seva edat i oferir-los suport educatiu i emocional.

Darrera actualització: 23.02.2021 | 23:15