El millor jazz internacional es torna a citar a Begues

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 10:00

El Begues Jazz Camp, que té lloc a Can Rigol, es va inaugurar diumenge. Els estudiants oferiran concerts cada nit (22 h) al passeig de l'Església i els professors clouran l'esdeveniment amb un concert dissabte (21 h) al Teatre El Goula (10 €).

El Begues Jazz Camp ja torna a estar en marxa. La terrassa superior del Centre Cívic El Roure va acollir diumenge a la nit el concert inaugural d'aquest esdeveniment que compta amb la participació de prestigiosos noms internacionals d'aquesta modalitat musical que impartiran les classes a Can Rigol des d'avui i fins al 3 d'agost.

Però, com també és habitual, el Begues Jazz Camp s'acostarà al municipi amb els concerts que els estudiants oferiran cada nit fins al 2 d'agost (a partir de les 22 h) al passeig de l'Església. A la mitjanit, la música es traslladarà a Can Rigol on els estudiants realitzaran unes jam sessions, o sessions d'improvisació, fins ben entrada la matinada.

El Begues Jazz Camp finalitzarà dissabte amb un concert de cloenda dels professors al Teatre El Goula (21 h). Hi participaran Deborah Carter (veus), Steve Cardenas (guitarra), Doug Weiss (contrabaix), Bill McHenry (saxo), Michael Kanan (piano), Joey Baron (bateria) i Jordi Rossy (vibràfion). El preu de l’entrada serà de 10 €.

Foto: Begues Jazz Camp

Darrera actualització: 29.07.2019 | 10:00

Imatges

Begues Jazz Camp 2019