El Parc de la Costeta acull diumenge un vermut músical

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 09:00

El duet En Clau de Dos oferirà a la zona del Grec (12 h) un recital intimista. Serà el primer esdeveniment que es realitzi al Parc després que fos obert a la ciutadania el 23 de març.

El Parc de la Costeta acollirà diumenge, 13 d'octubre, el seu primer esdeveniment després que fos obert a la ciutadania el 23 de març. A les 12 hores i a la zona del Grec es podrà gaudir del recital Músiques amb ànima que oferirà el duet En Clau de Dos.

El duet està format per Mario Benaus (guitarra) i Anna Aparicio (veu), els quals ofereixen un repertori amb un toc intimista i proper que va de la música tradicional americana i llatinoamericana fins a la música de casa nostra.

En el seu repertori es podrà escoltar en acústic Aquellas pequeñas cosas de Joan Manuel Serrat, Insensatez de A. Carlos Jobim, Lágrimas negras de Miguel Matamoros, Alfonsina y el mar d'Ariel Ra-mírez i Félix Luna, o Vestida de nit de Càstor Pérez i Glòria Cruz, per exemple.

El vermut musical està organitzat el marc del programa Viu el parc! De la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues.

Darrera actualització: 08.10.2019 | 09:56

Imatges

Vermut musical En Clau de Dos