El Restaurant Arrels, entre els 50 millors del Baix Llobregat i l'Hospitalet

Dimarts, 14 de gener de 2020 a les 09:00

L'establiment beguetà ocupa el 6è lloc en el rànquing, escollit per un jurat gastronòmic, i que es recull en una guia realitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

El Restaurant Arrels, de Begues, és el 6è millor del Baix Llobregat i l'Hospitalet. Així ho recull la Guia dels 50 millors restaurants de la comarca, que va ser presentada dilluns al vespre al Prat de Llobregat. El document ha estat elaborat per l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

La Guia és fruit de dos anys de feina en els quals un jurat format per deu persones de diferents àmbits de la gastronomia han analitzat les propostes de 75 restaurants seleccionats per la seva qualitat culinària i la seva aposta pels productes de proximitat.

Des de l'AGT s'assegura que la Guia pretén fugir de propostes elitistes i fomentar la cuina arrelada al territori i que sigui accessible a totes les butxaques. A la seva presentació hi va assistir l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, acompanyada de la tinenta d'alcaldia Maria Llauradó. Ambdues van voler fer costat, d'aquesta manera, al sector de la restauració local i de la comarca, que esdevé un dels motors econòmics i turístics del territori.

Darrera actualització: 14.01.2020 | 08:56

Imatges

Guia restaurants Arrels Guia restaurants Arrels