El SOL realitza entrevistes telefòniques a les persones que busquen feina

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 09:00

Les entrevistes del Servei d'Ocupació Local (SOL) permeten que les persones en situació d'atur o en cerca activa de feina puguin incorporar-se a la xarxa Xaloc, la borsa de treball de la Diputació de Barcelona.

El Servei d'Ocupació Local (SOL) es troba en funcionament de forma telemàtica, tot incorporant la modalitat d'entrevistes de feina per telèfon, a causa del confinament obligat per a evitar l'expansió del coronavirus. D'aquesta manera, el servei pot continuar atenent les necessitats de la població sense que l'obligació de mantenir una entrevista de feina sigui un obstacle per no gaudir del servei. Les persones interessades, que es trobin en situació d'atur o en cerca activa de feina, han de sol·licitar-ho al web municipal i adjuntar-hi el currículum actualitzat i l'informe de vida laboral.

Un cop rebuda la sol·licitud, des del SOL es posaran en contacte amb les persones interessades per acordar data i hora de l'entrevista telefònica i la posterior inscripció com a persona usuària de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (Xaloc), la borsa de treball de la Diputació de Barcelona.

Xaloc dóna cobertura a més del 90% dels municipis de la demarcació de Barcelona i té com a objectiu el d'assessorar les persones demandants d'ocupació i les empreses que necessiten cobrir llocs de treball i intermediar entre unes i altres.

Des del panell d'ofertes de Xaloc es poden trobar llocs de feina de tota la demarcació de Barcelona actualitzades pràcticament cada dia. Es tracta d'una opció interessant per a aquelles persones que veuen perillar els seus llocs de feina actuals a causa del coronavirus, o n'estan buscant.

Darrera actualització: 07.04.2020 | 14:34