El Teatre El Goula acollirà diumenge l'angoixa de les 'Paraules encadenades'

L'obra de teatre de Jordi Galceran, interpretada per David Bagés i Mima Riera, començarà a les vuit de la tarda. Les entrades ja es poden comprar anticipadament en línia.

El Teatre El Goula obrirà les seves portes diumenge a la tarda per veure en escena l'obra 'Paraules encadenades', interpretada de David Bagés i Mima Riera. Es tracta d'una peça escrita per Jordi Galceran el 1994 guanyadora del Premi Born de Teatre (1995), del Premi de la Crítica Serra d'Or (1996) i el Premi Butaca. L'obra començarà a les 20 h i les entrades es poden comprar anticipadament a la web del Teatre El Goula.

'Paraules encadenades', va ser representada amb molt d'èxit al Teatre Romea en una posada en escena duta a terme per Jordi Boixaderes i Emma Vilarasau, i va suposar el llançament definitiu de l'autor com a dramaturg contemporani català amb peces de renom internacional com 'El mètode Gronholm' i la participació en sèries de TV3 com 'Nit i Dia', 'La memòria dels Cargols' o 'El cor de la ciutat', entre altres.

L'obra que es podrà veure a Begues explica com un psicòpata, funcionari avorrit del Departament d'Agricultura de la Generalitat, té segrestada la seva exparella, una infermera i psicòloga. Després de cometre els seus crims, enregistra en vídeo les seves sensacions. No sent cap remordiment pels seus actes. Ho explica detalladament a la segrestada, a la qual mostra fotografies de les víctimes. Ell li planteja jugar a un joc aparentment innocent: el de les paraules encadenades.

Dimecres, 14 de febrer de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 14.02.2018 | 18:12

Imatges

Paraules encadenades cartell