El Teatre El Goula acull dissabte la comèdia negra 'Mala broma'

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 10:00

L'obra està protagonitzada per tres reconeguts intèrprets de l'escena catalana com Anna Sahun, Òscar Muñoz i Ernest Villegas. La funció començarà a les 21.30h. Les entrades anticipades es poden adquirir a la web del Goula. ​

Mala broma és el títol de l'obra teatral que dissabte, 19 de maig, es representarà sobre l'escenari del Teatre El Goula a partir de dos quarts de deu de la nit. Es tracta d'una comèdia negra escrita per Jordi Casanovas, dirigida per Marc Angelet i interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz. Les entrades anticipades es poden comprar a la web del Goula.

El muntatge vol fer reflexionar sobre els límits i els temes de l'humor. I ho fa abocant a l'abisme els seus personatges, dos vells amics que es retroben al cap de 20 anys. Quan eren estudiants de Periodisme, presentaven junts un programa radiofònic de bromes telefòniques. Ara, un d'ells ha triomfat com a humorista, mentre que l'altre ha fracassat com a periodista però s'ha casat amb la dona que tots dos perseguien.

En aquesta situació, els dos amics fan una aposta: serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona? El periodista li demana a l'humorista que s'amagui i, quan arriba la seva dona, el seu marit li diu que li ha d'explicar un secret. El que només havia de ser una broma final, convertirà la vetllada en una successió de fets tràgics.

Darrera actualització: 15.05.2018 | 13:39