El Teatre El Goula es convertirà dissabte en 'Lapònia'

Dimecres, 3 d'abril de 2019 a les 09:00

Les entrades anticipades per a aquesta obra de teatre es poden adquirir en línia a un preu de 14,60€. A taquilla costarà 15,60€.

L'escenari del Teatre El Goula es transformarà dissabte en Lapònia. A partir de les 21.30 h s'hi representarà l'obra homònima interpretada per Roger Coma, Meritxell Calvo, Meritxell Huertas i Manel Sans. Les entrades es poden comprar anticipades a un preu de 14,60 euros. A taquilla costaran 15,60 euros.

Lapònia és una comèdia sobre les mentides, les il·lusions i l'educació que rebem des de ben petits, escrita a quatre mans per Cristina Clemente i Marc Angelet, que es va estrenar el 16 de gener al Club Capitol de Barcelona i que actualment es troba de gira per Catalunya.

Dues famílies es troben a Lapònia per celebrar la nit de Nadal i esperar l'arribada del Pare Noel, però una de les criatures explica a l'altre que aquest home amb barba blanca no existeix i que és un personatge de mentida que utilitzen els pares per fer xantatge als fills.

El que havia de ser una vetllada de festa i il·lusió es convertirà en una batalla campal entre germanes, parelles i cunyats, i de seguida sortiran a la llum totes les seves mentides, veritats i secrets inconfessables.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 10:46

Imatges

Lapònia cartell