El Teatre El Goula obre temporada amb una reflexió sobre la violència de gènere

Només una vegada es passarà dissabte, a partir de les 21.30h. Les entrades ja es poden comprar en línia per 12,10 euros. A taquilla tindran un cost de 13,10 euros.

Què estem disposats a tolerar en una relació? Aquesta és la qüestió a partir de la qual es desenvolupa Només una vegada, la peça que obre la temporada del Teatre El Goula i que es podrà veure dissabte, a partir de les 21.30 h. Les entrades ja estan disponibles en línia per 12,10 euros, i a taquilla per 13,10 euros.

Només una vegada és obra de la dramaturga Marta Buchaca, i posa sobre escena un trio de personatges interpretats per Anna Alarcón (Nit i Dia, La Riera), Maria Pau Pigem (Infidels, El cor de la ciutat) i Bernat Quintana (El cor de la ciutat, Laura), molt coneguts per haver participat en sèries de TV3.

En Pau i l'Eva són parella des de fa set anys. Formen un duo culte i acomodat (ell, escriptor i ella editora). Un dia, ell li pega i una amiga denuncia l'agressió. Ara, cap dels dos té ganes de parlar-ne però no tindran més remei que fer una teràpia obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials.

L'obra planteja el drama dels maltractaments de gènere tot barrejant el drama i la comèdia per fer reflexionar l'espectador sobre les dificultats de comunicació en una societat en què les tensions de gènere es barregen massa sovint amb els comportaments violents.

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 09:00
Darrera actualització: 29.01.2019 | 09:56

Imatges

Només una vegada Només una vegada