El Teatre El Goula presenta la programació del darrer trimestre de l'any amb espectacles per a tots els públics

Dijous, 31 d'agost de 2017 a les 10:00

Sobre l'escenari es podran veure actors populars com Joan Pera i també muntatges per a totes les edats a càrrec de companyies teatrals professionals i d'altres organitzades per entitats locals.

El Teatre El Goula ja té preparada la programació del darrer trimestre de l‘any. Es tracta d’una programació que combina el teatre professional per a tots els públics amb música i propostes organitzades per les pròpies entitats de Begues.

El primer espectacle serà un plat fort protagonitzat pel popular actor Joan Pera sota el títol ‘Fer riure és un art’. Serà el 7 d’octubre, a les 21.30 h.

Tots els dissabtes de novembre (i també els diumenges 12 i 19 del mateix mes), la companyia beguetana SpaiDart presentarà ‘Pel davant i pel darrera’, una comèdia sobre el mateix món del teatre.

L’11 de novembre, el protagonisme serà per la música. A les 19 h, la soprano Maribel Ortega i el tenor Albert Casals oferiran un recital centrat en la música italiana i en la sarsuela. Tots dos estaran acompanyats pel pianista Josep Buforn.

Finalment, el 2 de desembre, a les 20 h, serà el torn per al públic infantil. La companyia La Roda Produccions interpretarà sobre l’escenari una versió especial de la Ventafocs, un musical amb tonades de la dècada dels 50 del segle passat.

El programa d'actes del Teatre El Goula es distribuirà a les llars de Begues juntament amb el butlletí de setembre. També es pot consultar en línia, igual que l’adquisició de les entrades per a tots els espectacles.


 

Darrera actualització: 01.09.2017 | 12:10