Els grups municipals mantenen espais actius d’informació mentre duri la crisi

Dimecres, 1 d'abril de 2020 a les 09:00

L’Estat d’Alarma ha alterat la celebració de plens municipals i comissions, però govern i oposició han establert un calendari de videoconferències i canals de comunicació per mantenir el flux d’informació mentre duri l’emergència.

La Comissió Informativa de l’Ajuntament de Begues, que aplega totes les regidores i regidors del consistori, s’ha reunit aquest dimarts al vespre de forma extraordinària i telemàtica. L’objectiu de la convocatòria era establir un espai de reunió virtual per tal que el govern municipal pogués posar al dia de les mesures preses a tots els grups municipals, regidores i regidors. Alhora, cada grup ha pogut traslladar els seus dubtes, preguntes i propostes per seguir afrontant l’actual situació d’emergència.

Durant dues hores, s’han exposat les principals mesures decretades des de l’Ajuntament de Begues i s’ha analitzat la situació actual tant des del punt de vista de la salut com des dels àmbits organitzatius, de seguretat, econòmic, etc. Tots els grups polítics han mostrat la seva predisposició a la col·laboració en la gestió de la situació a Begues.

Setmanalment el govern municipal mantindrà informats tots els grups de les actuacions que es prenguin i de l’estat de la situació. La Comissió Informativa es reunirà de forma telemàtica cada quinze dies mentre duri l’actual situació d’emergència.

Darrera actualització: 01.04.2020 | 12:11

Imatges

ComissioInformativa