Els servei d'objectes perduts es pot consultar al web municipal

Dimarts, 20 d'agost de 2019 a les 10:00

En aquest espai es pot trobar una breu descripció dels objectes. Les persones propietàries han d'anar a la Policia Local per recuperar-los.

Ja és sabut que la Policia Local gestiona el servei d'objectes perduts de Begues. Des d'aquest estiu, però, el web municipal de l'Ajuntament ha habilitat una oficina virtual d'objectes perduts. En aquest espai es publicaran aquells objectes trobats a Begues, que es trobin en custòdia de la Policia i que faci almenys quinze dies que són a les seves dependències sense ser reclamats.

Per qüestions de privacitat i seguretat, el servei no publicarà fotografies dels objectes, sinó que es detallarà el tipus d'objecte, una breu descripció i els detalls que es coneguin de la seva troballa. La persona que pensi que la descripció encaixa amb algun objecte perdut de la seva propietat haurà d'adreçar-se a l'oficina de la Policia Local, on haurà d'acreditar ser-ne la persona propietària.

A la plana del servei (que es renova periòdicament amb nous objectes perduts) es pot consultar el protocol de gestió del servei, on es detalla el funcionament del servei i què passa amb aquells objectes que no són recollits.

Darrera actualització: 18.08.2019 | 19:21