En marxa la segona fase d'implantació de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Parc del Garraf

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 09:00

Aquest 2020 es posa en marxa una nova fase de la implantació al Parc del Garraf de la CETS, a la qual l'Ajuntament de Begues està adherit des de principis de l'any passat.

Aquesta fase ha de permetre, entre d'altres aspectes, que les empreses del territori s’adhereixin a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i que se certifiquin com a entitat compromesa. Així es va decidir en el tercer Fòrum Permanent per a la implementació de la CETS celebrat a finals d'any a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

La CETS, a la qual l’Ajuntament de Begues es va adherir a principis de l’any passat, ha de ser una eina de gestió que ajudi als parcs del Garraf, Olèrdola i Foix a desenvolupar una activitat turística sostenible amb la col·laboració de la població i de les empreses locals. El document compta amb el suport de la Federació Europarc.

Al llarg de l'any es donaran a conèixer els procediments i vies perquè les empreses que es vulguin adherir a la CETS puguin fer-ho. L'adhesió permetrà sumar-se a l’estratègia conjunta de turisme sostenible al parc, així com una major difusió del negoci, l’accés a subvencions i els avantatges de treballar en xarxa amb el territori.

Darrera actualització: 07.01.2020 | 19:40