Enderrocat per seguretat el malmès Hostal de del Bosc

Dilluns, 13 de novembre de 2017 a les 09:00

L'històric immoble presenta deficiències en la seva estructura derivada de la mala qualitat en la seva construcció durant la postguerra.

L’Hostal de Bosc serà enderrocat. El que va ser l’hostal de Begues durant la segona meitat del segle XX i, posteriorment, seu d’algunes entitats del municipi, presenta nombroses deficiències i patologies atribuïdes a la seva construcció amb escassos mitjans durant la postguerra. L'enderroc es realitza per garantir la seguretat de l'entorn.

Després d'estudiar aquestes deficiències constructives i el seu estat, els serveis tècnics municipals n’han aconsellat l’enderroc. Aquesta proposta tècnica, corroborada pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, té per objectiu garantir la seguretat d’aquest espai.

L'edifici ja feia anys que estava en desús, donada la creixent posada en funcionament de nous i renovats equipaments municipals al servei de les entitats del poble, que els usen com a seu social o d'activitats (com poden ser el Centre Cívic El Roure, el Petit Casal o l'Escorxador, entre altres).

Darrera actualització: 10.11.2017 | 15:15

Imatges

Hostal del Bosc 02 Hostal del Bosc 03