Enquestes d'opinió en una nova fase del Pla Local d'Infància i Adolescència

Dimecres, 16 de gener de 2019 a les 09:00

L'objectiu és el de conèixer la visió que infants, joves i famílies tenen del municipi per a seguir avançant en l'elaboració del Pla Local d'Infància i Adolescència, el document marc de les polítiques i accions adreçades a aquest col·lectiu.

L'Ajuntament de Begues, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està treballant en l'elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència. Es tracta d'una eina per conèixer la situació de la infància, l’adolescència i les seves famílies al poble i, a partir d’aquí, establir estratègies conjuntes per abordar les polítiques i actuacions adreçades a aquestes franges d'edat. Després de fer un recull de dades sociodemogràfiques del poble i de tots els recursos que tenim adreçats a la franja 0-18 anys, estem realitzant tallers amb personal tècnic de l’Ajuntament, amb els equips directius dels centres educatius, amb entitats i AMPA i també amb els propis infants i joves per tal de conèixer de primera mà la visió que tenen del poble.

Per tal d’obtenir una major i significativa representativitat d’infants, joves i famílies, l'Ajuntament de Begues fa una crida a les persones interessades a participar d'unes enquestes d'opinió anònimes que s'han elaborat per a cada col·lectiu específic. La recollida d'opinions per part dels infants s'ha vehiculat a través de les tutories escolars. Per a adolescents / joves i per a famílies són disponibles en línia en els següents enllaços: 

Enquesta per a famílies
Enquesta per a adolescents i joves

Darrera actualització: 21.01.2019 | 16:34