Entitats esportives de Begues busquen divendres nou talent femení

Dimarts, 4 de juny de 2019 a les 09:00

El Club de Begues acollirà entre les 17 i les 21 h una sèrie d'espais on es podran practicar diverses modalitats esportives amb la intenció de captar noves promeses per a les entitats esportives del municipi.

L'Ajuntament de Begues, el Club de Begues i diverses entitats del municipi han organitzat per a divendres, 7 de juny, la primera Jornada de l'Esport Femení, un esdeveniment pensat per a aquelles noies que volen practicar alguna activitat física però no saben quina els pot agradar més o desconeixen on poden practicar-la.

Per aquest motiu, entre les 17 i les 21 h, al Club de Begues s'habilitaran diversos espais amb diferents disciplines esportives on les noies interessades podran practicar i fer-ne un tastet com bàsquet, futbol, gimnàstica rítmica, judo, karate, pàdel, rugbi, tenis o vòlei.

Les entitats que hi participen són el Club de Begues, el Club Vòlei Begues, el Club Ryu Jordan, el Club Rítmica Begues, el Club de Judo de Begues, el Club Bàsquet Begues, el Begues Rugbi Club i el Club de Futbol Begues.

Les inscripcions per participar a la 1a Jornada de l'Esport Femení s'han de formalitzar al Club de Begues.

Darrera actualització: 03.06.2019 | 21:34