Noves finestres per al pavelló esportiu Jaume Viñas Pi

Divendres, 23 d'octubre de 2020 a les 09:00

Les noves instal·lacions són d'alumini i amb vidres a prova d'impactes. També s'han substituït els mecanismes de regulació de l'alçada de les cistelles.

Les instal·lacions esportives municipals segueixen la seva millora continuada, atenent a les necessitats dels diferents espais. Aquestes darreres setmanes, l'Ajuntament de Begues ha realitzat una inversió per canviar les 23 finestres del pavelló Jaume Viñas Pi, una necessitat que calia afrontar donada l'antiguitat i les poques prestacions que oferien les actuals.

Les antigues finestres s'han canviat per uns tancaments nous d'alumini, 11 dels quals abatibles i la resta fixos (instal·lats alternativament). A més, els vidres són laminats i amb major resistència als impactes, amb l'objectiu de preservar-los de qualsevol pilotada i reduir els riscos derivats d'una possible trencadissa.

En la mateixa línia de millores, també s'han canviat els sis mecanismes de les cistelles de bàsquet que en permeten regular l'alçada. Els anteriors mecanismes s'havien espatllat pel pas del temps i havien perdut efectivitat. S'ha aprofitat aquesta intervenció en les cistelles per adaptar les quatre anelles de bàsquet a la normativa esportiva actual.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, acompanyada pels regidors d'Esports (Alfons Duran) i d'Obres i Projectes (Joan Molina), han comprovat els treballs realitzats i han refermat l'aposta per unes instal·lacions esportives al servei de les demandes de les persones usuàries i atenent a les necessitats que van traslladant les entitats esportives. 

Darrera actualització: 21.10.2020 | 23:02