Esport, música i el trivial de Begues escalfen els motors per a la Festa Major

Divendres, el Club Bàsquet Begues celebra al passeig de l'Església el campionat 3x3, i dissabte hi haurà campionat de tir al plat, el trivial de Begues i el segon Juliol Musical, mentre que diumenge a la tarda se celebrarà la dinovena Caminada popular.

La Festa Major de Begues ja comença a escalfar motors. Tot i que el gruix dels actes previstos tindran lloc la setmana vinent, des de divendres fins dimecres, aquest cap de setmana ja es desenvoluparan algunes activitats emmarcades fins a la festa gran d'estiu del municipi. Així, divendres, 13 de juliol, al passeig de l'Església s'organitzarà el torneig de bàsquet 3x3 del Club Bàsquet Begues en les categories de minibàsquet i cistella gran.

El primer acte de dissabte també té relació amb l'esport. I és que la Societat de Caçadors de Begues celebrarà un campionat de tir al plat al camp de tir de la Bena, des de les deu del matí i fins a les nou del vespre. I a dos quarts de set de la tarda, al Petit Casal tindrà lloc un dels actes tradicionals de la Festa Major però que aquest any s'ha avançat una setmana: el trivial de Begues que organitza el Centre d'Estudis Beguetans (CEB). Les inscripcions es podran fer des d'una hora abans que comenci l'activitat.

I la música no podia faltar a la Festa Major. Així, el mateix dissabte però a les vuit del vespre, la Coral Montau celebrarà a l'Escorxador el segon Juliol Musical amb un concert íntim a càrrec de la soprano Asunción Guallar i el guitarrista Martín Piragino. L'acte serà de taquilla inversa, és a dir, que les persones assistents pagaran en acabar el recital en funció de si els ha agradat o no.

Caminada popular, fira d'atraccions i Penyes

Finalment, diumenge, 15 de juliol, s'organitzarà un altre acte tradicional de la Festa Major de Begues: la Caminada popular que enguany arriba a la dinovena edició. Els diners recaptats amb les inscripcions es destinaran un any més a Càritas Parroquial, Rebost Solidari. Les persones participants sortiran a les sis de la tarda des del Centre Cívic El Roure, on retornaran després de recórrer 12,5 quilòmetres per les masies de la zona sud de Begues.

I abans de la inauguració oficial de la Festa Major, encara cal destacar dos actes destinats als més petits i als més joves. En el primer cas és la fira d'atraccions, la qual s'obrirà dimarts, 17 de juliol, i fins al dia 26 del mateix mes a la zona esportiva. I, en el segon cas, dijous, 19 de juliol, tindran lloc les Penyes de Festa Major, les quals inclouran un sopar i un concert a càrrec del grup de versions Angangas. Consulteu el programa sencer de la Festa Major en el document adjunt.

Dijous, 12 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 12.07.2018 | 09:00