Fem-ho bé: consells, informació i serveis a un sol clic

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 09:00

El web municipal ordena, en un mateix espai, tota la informació d'utilitat per a la ciutadania al voltant de la gestió de residus, el reciclatge i el civisme.

Què fa l'Ajuntament de Begues en matèria de recollida de residus, neteja de la via pública i civisme? Què podem fer els beguetans i les beguetanes per col·laborar en el manteniment dels espais que compartim? Davant aquests dubtes, al web municipal es pot consultar tot el material divulgatiu de la campanya Fem-ho bé... amb bé de Begues.

A principis d'any, l'Ajuntament de Begues va posar en marxa la campanya 'Fem-ho bé... amb bé de Begues' amb la intenció d'aglutinar tot un seguit d'accions a favor d'una millor gestió dels residus per part de l'administració i augmentar la consciència cívica de la població.

Així, es van canviar tots els contenidors, es va iniciar una campanya per a millorar els nivells de recollida d'excrements dels gossos a la via pública, es va iniciar l'estudi de la recollida selectiva porta a porta i es van realitzar diverses millores en la neteja viària, entre altres accions.

Totes aquestes mesures han estat aplegades en el nou espai del web municipal, que ofereix des de la informació sobre la campanya en general, fins a tota la informació sobre la recollida porta a porta de mobles i restes vegetals i una relació detallada d'allò que podem portar a la deixalleria.

També podem trobar una relació dels residus que poden llençar (i que no) a cada contenidor. Finalment també hi ha uns espais per a la nova Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana (aprovada el 3 d'octubre del 2018), i les accions en matèria de neteja de la via pública.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 17:46