Horaris especials del cementiri municipal per Tots Sants

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 a les 09:00

L'equipament es podrà visitar a partir d'avui i fins dissabte de les 9 a les 14 h, i diumenge fins a les 18 h. Caldrà portar-hi la mascareta ben col·locada i respectar les indicacions que s'hi trobaran per tal de mantenir la seguretat sanitària.

Diumenge, 1 de novembre, se celebrarà la festivitat de Tots Sants i, com d'habitud, els horaris del cementiri municipal s'adapten els dies anteriors a l'elevat nombre de visites que rep aquest equipament.

Així, des d'avui, 28 d'octubre, i fins dissabte, dia 31, el cementiri municipal estarà obert des de les nou del matí fins a les dues de la tarda. Diumenge, l'horari s'ampliarà fins a les sis de la tarda.

El mateix dia de Tots Sants, a l'església de Sant Cristòfol se celebrarà una missa a les dotze del migdia, i a un quart de dues de la tarda hi haurà una pregària al cementiri municipal.

Mesures anticovid

Davant la situació excepcional de pandèmia que es viu actualment, és necessari recordar que al cementiri cal portar sempre la mascareta correctament col·locada, a més de respectar una distància entre persones.

També caldrà respectar les indicacions que es trobaran en el mateix equipament sobre entrades i sortides, aforaments o recorreguts interns, entre altres, com limitar l'ús de bancs i seients.

Per a més informació, consulteu les recomanacions del Departament d'Interior.

Darrera actualització: 27.10.2020 | 23:31

Imatges

Horaris especials al cementiri per Tots Sants Recomanacions Departament Interior