Ja es poden adquirir les entrades per al monòleg que Toni Albà oferirà al Teatre El Goula per Festa Major

L'espectacle 'Audiència i-Real' començarà a les deu de la nit del 23 de juliol, i el cost de les entrades serà de 8,40 euros anticipada i de 9,30 euros a taquilla.

Ja estan a la venda les entrades per a la principal obra de teatre que es podrà veure a Begues durant la Festa Major. El 23 de juliol, a partir de les 22 h, el mediàtic actor Toni Albà pujarà a l'escenari del Teatre El Goula per interpretar Audiència i-Real. El preu de l'entrada anticipada és de 8,40 €, mentre que a taquilla costarà 9,30 €.

A Audiència i-Real, el televisiu Toni Albà es transforma en el personatge que l'ha fet més famós i que ha interpretat a programes de TV3 com Polònia o Set de nit, i que ja va encarnar en el teatre al musical La família irreal, tot desplegant el seu ventall de recursos còmics i amb grans dosis d'improvisació satírica.

En aquesta ocasió, Albà es desenvolupa sol sobre l'escenari per mostrar el seu personatge oferint una audiència a la premsa internacional, un acte que li serveix per mostrar públicament tots els secrets que comporta ser el cap d'un Estat, tant de bo com de dolent. Això sí, el mateix actor recorda que "qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència".

Dilluns, 10 de juliol de 2017 a les 09:35
Darrera actualització: 10.07.2017 | 10:00