Ja es poden demanar les subvencions per al Carnaval de Begues

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 09:00

Les sol·licituds s'han de realitzar presentant una instància genèrica a l'OAC o bé a la seu electrònica de l'Ajuntament amb la resta de la documentació requerida a les bases.

Ja es poden demanar les subvencions per a les carrosses i comparses del Carnestoltes de Begues, el qual tindrà lloc el 2 de març. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania o a través de seu electrònica de l'Ajuntament abans del 25 de febrer. Consulteu les bases per a més informació.

L'import màxim de la subvenció serà de 700 euros a repartir entre totes les sol·licituds presentades i que compleixin els requisits. Les quantitats per carrossa no seran superiors als 130 euros, mentre que per a les comparses (que hauran de ser de més de deu persones) es destinaran com a màxim 100 euros.

Es premiaran tres carrosses i tres comparses basant-se en l'originalitat, la música i les lletres de les cançons. Els guardons consistiran en un trofeu i 12 entrades per a la programació del Teatre El Goula d'aquest any.

Des de les 19.30 h fins a la matinada

La rua començarà a les 19.30 h davant l'Ajuntament, on es llegirà el pregó. Tot seguit s'iniciarà la desfilada que passarà per l'avinguda Torres Vilaró, carrer Major, passeig de l'Església, carrers Ferran Muñoz, Joan Baptista Borés, Sant Jaume, Sant Domènec i Santa Eulàlia, per acabar al poliesportiu.

Cap a les 21.30 h es lliuraran els premis i, a continuació, hi haurà ball al mateix poliesportiu fins a la mitjanit. La música continuarà en aquest espai fins ben entrada la matinada gràcies a una discomòbil.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 16:27