Fins el 16 de desembre, període de pagament voluntari del Tribut Metropolità de l'AMB

Dimarts, 26 de novembre de 2019 a les 09:00

L'impost, que es calcula en funció de l'IBI, es pot abonar de forma voluntària fins al 16 de desembre.

Fins al 16 de desembre es pot pagar el Tribut Metropolità que cobra directament l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Com es recordarà, aquest és un impost que paguen a partir d’ara els 18 municipis que formen part de la segona corona metropolitana, com Begues.

El Tribut Metropolità es calcula en funció de l’IBI i serveix per al finançament de serveis que presta l’AMB en l’àmbit de l’espai públic (gestió i manteniment d’espais naturals, rius, platges i parcs) i en matèria de mobilitat (xarxa de transport públic metropolità i integració tarifària).

En cas de no abonar ara aquest impost directe de l’AMB, entre el 17 de desembre i el 10 de gener es cobrarà amb el 5% de recàrrec. En cas de no pagar-lo tampoc en aquest període, l'administració metropolitana activarà la seva capacitat sancionadora.

El pagament es pot fraccionar o ajornar, prèvia sol·licitud a l’AMB. La forma de pagament és possible a través de caixers automàtics, en línia o amb targeta a la web de la mateixa entitat supramunicipal. Tots els recursos de reposició s’han de presentar a l’AMB.

Per a més informació: http://tributmetropolita.amb.cat o informaciotributaria@amb.cat.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 16:29