La Biblioteca organitza un taller infantil de programació per ordinador

Divendres, 17 de gener de 2020 a les 09:00

El taller, gratuït, està pensat per a infants d'entre 9 i 12 anys. Les inscripcions ja estan obertes i les places estan limitades a 12.

La Biblioteca La Ginesta posarà en marxa al febrer un taller infantil de programació en llenguatge Scratch. L'activitat està pensada per a infants d'entre 9 i 12 anys i la inscripció és gratuïta i està limitada a 12 places.

El taller forma part de la vuitena edició del programa Code Club a les Biblioteques, una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat juntament amb Code Club Catalunya i diverses universitats catalanes.

El taller es desenvoluparà en 12 sessions del 3 de febrer fins a mitjans d'abril, tots els dilluns de les 17.30 a les 19 h. L'activitat està dirigida per una persona voluntària, estudiant de grau de les universitats participants en el projecte.

L'Scratch és un llenguatge de programació gratuït que permet aprendre a través del joc i l'experimentació i introduir, així, el pensament computacional. La seva interfície és senzilla i permet crear històries interactives, tutorials, jocs i animacions, i compartir-ho amb altres usuaris en línia.

Darrera actualització: 15.01.2020 | 19:15

Imatges

Code Club a les Biblioteques