La Biblioteca La Ginesta reobre amb les mateixes condicions anticovid que abans de l'estiu

Dijous, 3 de setembre de 2020 a les 09:00

L'equipament cultural de Begues només té actiu, de moment, el sevei de préstec a hores convingudes. El fons de la Biblioteca es pot consultar en línia a través del catàleg Aladí. El retorn dels documents s'ha de realitzar mitjançant la bústia exterior.

La Biblioteca La Ginesta ha tornat a obrir les portes. Això sí, de moment, amb les condicions anteriors a les vacances. És a dir, només estan disponibles de moment els serveis de préstec amb hores convingudes i el de retorn de documents. Unes mesures establertes a causa de la crisi sanitària de la covid-19.

Ja que temporalment no es pot accedir al fons documental de La Ginesta, les persones que vulguin algun document l'hauran de demanar per telèfon (936 392 808), correu electrònic (b.begues.lg@diba.cat) o telemàticament a través d'un formulari de la Xarxa de Biblioteques Municipals. El fons de la Biblioteca es pot consultar al catàleg Aladí.

Per recollir el material demanat caldrà accedir a l'equipament beguetà amb la mascareta correctament posada. Els horaris son de dilluns a dijous de les 16 a les 19.30 h, i els dimecres i divendres de 10 a 13.30 h. El retorn dels documents s'haurà de fer a través de la bústia exterior.

Darrera actualització: 02.09.2020 | 19:34