La Caminada Popular i el Trivial de Begues, tastet del gruix d'actes de la Festa Major

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 09:00

El Centre d'Estudis Beguetans organitzarà dissabte al Petit Casal (18.30h) el Trivial de Begues, mentre que el Centre Excursionista de Begues i l'Ajuntament celebraran diumenge la 20a Caminada Popular, que sortirà a les 19h des de les instal·lacions esportives.

Quan falta poc més d'una setmana perquè comenci la Festa Major de Begues, algunes entitats locals han organitzat per als dies vinents actes emmarcats en aquest esdeveniment. És el cas del Centre Excursionista de Begues i del Centre d'Estudis Beguetans.

En el primer cas, l'entitat celebrarà diumenge, 14 de juliol, la Caminada Popular de Festa Major que enguany arriba a la vintena edició. Sortirà a les 19 h des de les instal·lacions esportives i, com cada any, es recolliran aliments que es donaran a Càritas i al Rebost Solidari.

El recorregut, de 8,5 quilòmetres, passarà per les masies de la banda nord de Begues com Can Martí o Cal Sacaire, entre altres, fins a arribar a l'Alzina i passar pel barri de Can Barrera. Després es continuarà cap al Pi Gros i, des d'aquí, es continuarà per acabar la Caminada a l'ermita de Santa Eulàlia, on es brindarà amb coca i cava.

Tot i que hi haurà un avituallament al quilòmetre quatre i al final del recorregut es podrà trobar aigua i fruita, els organitzadors recomanen no participar en la Caminada amb animals domèstics. En cas contrari es demana als propietaris que prenguin les mesures adequades per al benestar dels animals.

Trivial de Begues al Petit Casal

Per altra banda, el Centre d'Estudis Beguetans celebrarà dissabte, 13 de juliol, el tradicional Trivial de Begues. Serà a partir de les 18.30 h a la primera planta del Petit Casal. Les inscripcions es poden formalitzar des d'una hora abans de començar aquesta activitat.

Darrera actualització: 09.07.2019 | 11:15