La ciutadania de Begues torna a les urnes diumenge

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 09:00

Al Centre Cívic El Roure es trobaran les nou meses de votació, on es podrà exercir el dret de vot tant al Congrés com al Senat entre les 9 i les 20 h.

5.243 beguetans i beguetanes tornen a estar cridades a les urnes diumenge, 10 de novembre, en la repetició de les eleccions generals del 28 d’abril. Igual que en els darrers comicis, al municipi hi haurà nou meses de votació repartides en tres seccions que es trobaran al Centre Cívic El Roure. L'horari de les votacions serà de 9 a 20 h.

Els votants hi trobaran sobres blancs per a les eleccions al Congrés i sobres de color sípia per a les eleccions al Senat. En el primer cas s'ha d'introduir una papereta del partit polític escollit (o cap, si es desitja votar en blanc), mentre que en el segon cas cal triar un màxim de tres persones candidates del mateix partit o de diferents formacions.

Cal recordar que, per a poder exercir el dret a vot, les persones s'han d'identificar amb el DNI, el carnet de conduir o el passaport, documents que poden estar caducats però han de ser originals. Per a qualsevol dubte, es pot adreçar al president de la mesa electoral o bé als representants de l'Administració que siguin a l'espai de la votació.

Darrera actualització: 08.11.2019 | 09:04