La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, visita Begues

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 09:00

Àngels Ponsa va visitar l'Ajuntament i també l'edifici que acull la Biblioteca La Ginesta i el Centre Cívic El Roure. Va poder conèixer els projectes de difusió cultural i de patrimoni que s'impulsen des de Begues, així com intercanviar visions sobre el moment actual del sector.

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, va ser ahir a Begues en el marc d'una ronda de visites pel territori. Ponsa va visitar l'Ajuntament, on va signar al Llibre d'Honor, i també l'edifici que acull la Biblioteca La Ginesta i el Centre Cívic El Roure.

Ponsa va estar acompanyada de l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i de la regidora de Cultura, Anna Méndez, a més d'una representació del govern municipal i de les directores dels dos equipaments, Imma Grau i Teresa Jardí..

La consellera de Cultura va desitjar que els espais d'ambdós equipaments, ara buits per la covid-19 i que va qualificar "de primera magnitud", recuperin aviat el protagonisme ciutadà, i va remarcar el caràcter de la cultura com a bé essencial per a la societat.

Al seu torn, l'alcaldessa de Begues va mostrar la seva satisfacció per la visita de Ponsa i va agrair al govern de la Generalitat de Catalunya el suport que presta al municipi. Durant la trobada també van poder parlar sobre elements patrimonials de gran rellevància per a Begues, com són la Cova de Can Sadurní, o els projectes de difusió patrimonial i de memòria històrica que es duen a terme.

Darrera actualització: 30.11.2020 | 18:21