La Festa Major de Begues continua demà i dijous

Dimarts, 23 de juliol de 2019 a les 09:00

Entre altres actes, demà hi haurà el festival Holi a la Zona de Penyes i dijous l'arrossada popular al carrer Jaume Petit. La Festa Major es clourà la nit de dijous amb el castell de focs d'artifici.

Tot i que avui dimarts no hi ha cap acte programat, cal recordar que la Festa Major de Begues continua demà dimecres i dijous amb activitats per a totes les edats, com l'Hora del Conte, el festival Holi o l'arrossada popular, entre altres, organitzats tant per l'Ajuntament com per les entitats locals.

Així, demà el CIPAG organitzarà una visita comentada i gratuïta a la cova de Can Sadurní (11 h), la qual es troba en plena campanya d'excavació. I a les 18 h, a l'exterior de la Biblioteca La Ginesta es podrà veure La bella i la bèstia, una Hora del Conte especial a càrrec de la companyia Els Contes de la Carla.

Una hora i mitja més tard arribarà el Holi, el festival dels colors que se celebrarà a la Zona de Penyes. Des d'una hora abans es vendran els sobres amb la pols de colors per un euro. Els organitzadors recomanen venir vestit amb roba vella de color blanc.

El dia finalitzarà amb el concert i el ball de revetlla al passeig de l'Església, a partir de les 22 h. L'acte anirà a càrrec del grup de versions Wish. I el passeig de l'Església serà l'escenari de la primera activitat de dijous: la benedicció de cotxes que tindrà lloc en acabar la missa en honor a Sant Cristòfor (12 h).

Per a la calor, la Festa d'Aigües

A les 14 h i al carrer Jaume Petit tindrà lloc la tradicional arrossada popular per la qual cal haver comprat el tiquet al Centre Cívic El Roure al llarg de la setmana passada. L'àpat consistirà en una paella mixta i gelat. L'Ajuntament obsequiarà les persones assistents amb begudes i un préssec.

Com que és previst que la calor aquesta setmana sigui molt alta, res millor que la Festa d'Aigües que Aigües de Barcelona i l'Ajuntament muntaran a la plaça de l'Ateneu (de 18 a 20 h). S'hi podran trobar jocs per construir i fer navegar un vaixell, conèixer de manera lúdica els cicles de l'aigua i altres aspectes relacionats amb el líquid element.

I la Festa Major de Begues 2019 posarà el punt final a l'esplanada de la Piscina Municipal a partir de les 22 h, quan el grup local d'havaneres Garbes i Rostolls faci un recital acompanyat de rom cremat que finalitzarà amb els focs d'artifici que tradicionalment clouen el principal esdeveniment lúdic de l'estiu beguetà.

Darrera actualització: 23.07.2019 | 10:34