La piscina municipal coberta adopta el sistema de cloració salina

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 09:00

La nova forma de desinfectar l'aigua, ja aplicada a la piscina descoberta, és molt més beneficiosa per a la salut de les persones usuàries.

L'Ajuntament de Begues canviarà el sistema de desinfecció de la piscina municipal coberta. Es passarà d'una cloració amb productes químics a una cloració salina, un sistema molt més beneficiós per a la salut i el benestar de les persones usuàries.

El canvi, que ja es va fer a la piscina descoberta, evitarà els ulls vermells, la pell resseca o el cabell recremat. També s'incrementarà la sensació de relaxament, ja que els cossos reduiran l'absorció de productes químics.

La cloració salina és procés mitjançant el qual i a través d'un aparell elèctric s'afegeix sal comuna (clorur sòdic) a l'aigua i se separa el clor del sodi, tot aconseguint la desinfecció de l'aigua de la piscina.

La substitució del sistema de cloració forma part d'un conjunt d'actuacions de l'Ajuntament per tal de potenciar els equipaments dedicats a l'activitat física per garantir l'índex d'exigència de les cada cop més persones usuàries.

Darrera actualització: 04.02.2020 | 17:09