La Piscina Municipal organitza una setmana de portes obertes a la pista de pàdel

Del 19 al 25 de novembre, totes aquelles persones que vulguin usar la pista hauran de fer-ho a través de l'aplicació Mi Club Online. I durant tot el novembre, les persones que s'abonin a la Piscina Municipal tindran la matrícula gratuïta i un partit de pàdel de regal.

Totes aquelles persones de Begues amants de l'esport i que encara no hagin fet ús de la pista de pàdel tenen una oportunitat d'or tota la setmana vinent. I és que la Piscina Municipal celebrarà del 19 al 25 de novembre una jornada de portes obertes per promocionar aquest servei.

Per poder accedir a aquesta promoció, les persones interessades hauran de reservar la pista a través de l'aplicació per a dispositius mòbils Mi Club Online, disponible tant Google Play com a l'App Store. Després caldrà escanejar el codi QR adjunt o bé introduir el codi alfanumèric.

A més, durant tot el novembre la matrícula a la Piscina Municipal és gratuïta. Totes aquelles persones que s'hi abonin aquest mes podran gaudir d'un partit gratuït de pàdel. També podran gestionar les reserves de serveis, consultar activitats o enviar suggeriments a través de l'Oficina Virtual de la plana web de la Piscina Municipal.

La pista de pàdel de Begues es va inaugurar a principis de l'estiu. Es tracta d'una instal·lació que millora la sensació d'amplitud i visibilitat, ja que no té marcs en els vidres del fons, cosa que permet una major visibilitat al públic.

La pista s'ha construït amb un paviment de formigó porós que garanteix un perfecte drenatge i un estat òptim per al joc davant situacions de pluja, tot reduint el volum d'anul·lacions de partides. També disposa de gespa artificial d'última generació que garanteix la màxima seguretat i confort.

Dijous, 15 de novembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 14.11.2018 | 10:13

Imatges

QR piscina padel Setmana del pàdel