La pluja del cap de setmana provoca incidències a les vies de circulació

Diumenge, 19 d'abril de 2020 a les 21:10

Consulteu aquí les incidències generals que presenten les vies d'entrada i sortida de Begues, ocasionades per la pluja continuada de les darreres hores. Per a actualització d'informació durant la matinada i primeres hores del matí truqueu al 93 639 10 90.

CARRETERA BV2041 ENTRE BEGUES I GAVÀ

14.30h. Una primera esllavissada ha obligat a fer pas alternatiu durant part del migdia i primeres hores de la tarda.

17.00h. El risc de despreniment de terra, pedres i arbres entre la Collada i la 'corba del Burrito' ha obligat a tallar la carretera durant dues hores.

20.00h. Després d'haver netejat la zona i un cop s'havia reprès la circulació amb pas alternatiu durant uns minuts, un segon despreniment més gran ha obligat a tancar de nou la carretera. Ha caigut una part del talús i ha deixat dos arbres destalonats amb elevat risc de caiguda. Els arbres es troben fora de l'abast de la maquinària de treball desplaçada pel Servei de Carreteres. 

21.00h. Els equips de manteniment treballaven per netejar la zona i assegurar el talús. Uns treballs que es preveu que s'allargaran ben bé fins la mitjanit d'aquest diumenge. Si no es produeix cap nou incident, la previsió és poder deixar un carril obert a partir de la mitjanit, regulant el pas amb semàfor. 

01.00h. Els treballs per assegurar la zona continuen en marxa, però la persistència de la pluja ha alentit la feina i ha obligat a extremar mesures de seguretat. S'hi continua treballant i es preveu poder habilitar el pas alternatiu en la propera hora.

01.30h. Carretera reoberta al trànsit, però amb un carril tallat al tram entre la Collada i la 'corba del Burrito', produint-se pas alternatiu regulat per semàfor. Els treballs per assegurar completament la zona i tallar els dos arbres continuaran a partir de les 8.00h del matí de dilluns.

10.00h. La circulació es produeix amb pas alternatiu regulat per semàfor. S'està treballant en tasques de manteniment i assegurant el talús.

Per a actualització d'informació durant la matinada i primeres hores del dia podeu trucar a la Policia Local, al 93 639 10 90.

VARIANT DE BEGUES

21.30h. El tram de la variant entre l'Institut de Begues i Mas Ferrer es troba tallat al trànsit per treballs de neteja de la calçada per part dels Bombers.  A més, la boira dificulta la visibilitat, de manera que cal extremar la precaució a l'hora de circular-hi.

00.30h. Circulació restablerta després d'haver retirat la càrrega bolcada que obstaculitzava el pas.

10.00h. Circulació sense incidències.

PISTA DE BEGUES A TORRELLES

01.00h La pista forestal que uneix Begues amb Torrelles ha presentat algunes petites incidències al llarg del dia. Fins a última hora de la nit, la pista ha estat oberta, però una esllavissada en el terme municipal de Torrelles ha fet que la policia local del municipi veí determinés el seu tancament com a mesura de seguretat. 

10.00h La pista segueix tallada per tres esllavissades en terme municipal de Torrelles i una en el de Begues. Els Bombers treballaran aquest matí per retirar l'esllavissada de Begues, i tant bon punt Torrelles informa de la reobertura en el seu tram, ho comunicarem.

Per a actualització de la informació durant la matinada i primeres hores del matí,  podeu trucar a la Policia Local, al 93 639 10 90.

CARRETERA BV2411 ENTRE BEGUES I OLESA

01.00h La via es trobava oberta a primera hora d'aquesta matinada, però es produeix pas alternatiu per una petita zona esllavissada. Extremeu-hi també les precaucions i modereu la velocitat.

10.00h. Circulació sense incidències.

Per a actualització de la informació durant la matinada i primeres hores del matí, podeu trucar a la Policia Local, al 93 639 10 90.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 11:19