La programació de tardor de Ràdio Begues incorpora un programa nou sobre esport i els seus valors socials

Dimecres, 18 d'octubre de 2017 a les 09:00

El nou espai, anomenat 'Begues es mou', està conduït per Òscar Pérez i s'emetrà juntament amb 'Memòries' de la gent gran de l'Espai Nou i 'Begues viu', conduït per Nil Muñoz i que arribà a la cinquena temporada.

Ràdio Begues inicia la programació de tardor. Després del tret de sortida que va significar el programa especial en directe durant la Mostra d'Entitats, el 8 d'octubre, l'emissora manté aquesta temporada la línia iniciada fa dos anys amb espais participatius, d'interès públic i social i que siguin un aparador de la riquesa social i associativa del municipi.

La principal novetat de la temporada serà el magazín d'esports 'Begues es mou'. Els dimarts, a partir de les vuit del vespre, Òscar Pérez oferirà els resultats del cap de setmana, però també l'anàlisi i la reflexió de les entitats esportives locals. L'espai comptarà amb seccions fixes a càrrec de col·laboradors i experts sobre diferents temàtiques relacionades amb l'esport, com els consells d'entrenament esportiu de Joan Ribas, i la tecnologia aplicada a l'esport de Cesc Olmos.

Els dimecres, també a partir de les vuit del vespre, es podrà escoltar 'Memòries', l'espai de conversa amb la gent gran de l'Espai Nou de Begues. Es tracta d'un cop d'ull a les postals en blanc i negre d'un municipi que manté vives les seves arrels i que no vol oblidar quina és la seva trajectòria.

I els dijous, també a partir de les vuit del vespre, es trobarà la cultura, l'oci i el moviment associatiu de la mà de Nil Muñoz i la cinquena temporada del programa 'Begues viu'. El programa comptarà amb entrevistes als protagonistes culturals i socials de la setmana, a més de saber l'agenda dels actes que es realitzen al municipi i les recomanacions literàries de l'equip de professionals de la Biblioteca La Ginesta.

Tota la programació es pot escoltar a radiobegues.cat o bé a través de les pàgines de l'emissora a FacebookTwiter i Ivoox.

A banda de l'estrena de la nova programació, Ràdio Begues ha obert inscripcions aquesta tardor també per a una nova edició del seu taller de ràdio, adreçat a totes aquelles persones que vulguin formar-se en el mitjà i obrir la porta a col·laborar-hi l'any vinent. Tots els detalls del Taller i les inscripcions es poden formalitzar a Ràdio Begues.

Darrera actualització: 16.10.2017 | 19:44