La Taula d'Entitats estrena espai de treball a la plataforma Decidim

Dijous, 11 de juliol de 2019 a les 09:00

L'òrgan de col·laboració entre entitats i associacions locals i l'Ajuntament es reuneix tres cops l'any, però a través de la plataforma el treball podrà ser permanent.

La Taula d'Entitats de Begues, òrgan de participació i col·laboració entre les entitats i associacions locals i l'Ajuntament, estrena espai en la plataforma Decidim que el consistori beguetà té en marxa sota la marca #GOBegues!, de promoció de la transparència i el govern obert.

En aquest espai es poden trobar els objectius, els compromisos i les línies de treball de la Taula d'Entitats, la qual va sorgir de la Jornada d'Entitats de març de l'any passat. L'òrgan es reuneix tres cops l'any, però a través de la plataforma Decidim es pot mantenir el contacte i el treball permanentment.

Des de la plataforma es poden descarregar tots els documents relacionats amb les reunions de la Taula d'Entitats i amb les dues jornades d'entitats celebrades fins ara. En aquest sentit ja s'ha posat a disposició del conjunt de la ciutadania el Document de retorn de les línies de treball i conclusions que es van treballar durant la passada Jornada d'Entitats. Tota aquesta informació es complementa amb la que es pot trobar en el Servei de Suport a les Entitats.

Darrera actualització: 10.07.2019 | 21:06