La tercera Marxa Solidària amb Nicaragua té com a objectiu una pista poliesportiva

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 09:00

L'ONG beguetana Cooperació en Acció vol construir una pista poliesportiva al municipi del Sauce, localitat on ja ha aixecat un parc infantil i un centre de cultura, entre altres projectes. La caminada tindrà lloc el diumenge 27 de maig i sortirà des la plaça Camilo Riu.

La construcció d'una pista poliesportiva és l'objectiu de la recaptació de la Marxa Solidària amb els infants de Nicaragua que l'ONG de Begues Cooperació en Acció celebrarà el diumenge 27 de maig. El preu de les inscripcions és de 8 euros, 5 si s'han adquirit anticipadament en les paradetes que l'entitat ha muntat les darreres setmanes al passeig de l'Església.

La prova, que arriba a la tercera edició, sortirà des de la plaça Camilo Riu a les deu del matí. Tindrà un recorregut de cinc quilòmetres adaptat per a totes les edats. Els dorsals es lliuraran mitja hora abans. Des de l'ONG esperen superar el centenar de persones inscrites de l'edició anterior.

La pista poliesportiva es vol construir a El Sauce, un municipi nicaragüenc situat a prop de 200 quilòmetres de la capital, Managua. En aquesta localitat, Cooperació en Acció ja ha portat a terme diversos projectes, com un parc infantil finançat en bona part amb les inscripcions a les dues primeres edicions de la Marxa Solidària.

A banda del parc infantil, Cooperació en Acció també ha desenvolupat altres projectes al Sauce com la instal·lació de ventiladors a diverses escoles, la construcció d'un pou en un casal de gent gran i l'edificació d'una casa de cultura.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 19:02

Imatges

Marxa Solidària 2018