La Zona Esportiva recupera l'activitat amb mesures de prevenció i nous protocols d'ús

Divendres, 4 de setembre de 2020 a les 09:00

Les entitats i clubs ja tornen a fer ús de la Zona Esportiva Municipal, que ha adaptat el seu funcionament als requeriments obligats per la pandèmia. A les mesures de prevenció aplicades per l'Ajuntament, s'hi sumen els plans de contingència que cada entitat ha desenvolupat per poder dur a terme els seus entrenaments reduint el risc de contagi.

Les entitats esportives de Begues tornen progressivament als entrenaments. Però, a causa de la situació generada per la crisi sanitària de la covid-19, el retorn està sent condicionat per una sèrie de mesures de seguretat i higiene que s'hauran de complir en les activitats que tinguin lloc en qualsevol dels equipaments de la Zona Esportiva Municipal.

En aquest sentit, els diferents espais tindran identificats els recorreguts pel seu interior, a més de tenir diferenciades les portes d'accés i de sortida. Alguns lavabos romandran tancats, mantenint obert un en cada instal·lació. Els accessos a graderies també es mantindran tancats, ja que només es permetrà l'entrada a les diferents instal·lacions a esportistes i membres de cada entitat.

Així, les entitats que volen fer ús d'aquests espais han hagut de presentar un pla de contingència en el qual es designa una persona responsable de gestionar l'accés a l'equipament (amb controls de temperatura inclosos) i que vetlli pel compliment de l'obligació de netejar i desinfectar els espais comuns i el material utilitzat.

Les persones usuàries dels equipaments també hauran d'aplicar altres mesures com assegurar la màxima ventilació de l'espai i tenir cura del mobiliari. Serà obligatori rentar-se les mans o aplicar-se hidrogel alcohòlic, mantenir una distància de seguretat entre persones i fer ús de la mascareta, sempre que l'activitat ho permeti.

La reobertura de la Zona Esportiva ha estat possible gràcies al treball desenvolupat en aquests mesos d'estiu, tant des de l'Ajuntament com des de les entitats esportives, que s'han implicat molt activament en la realització dels plans de contingència i l'establiment de protocols adaptats a cada pràctica esportiva. Tot plegat amb l'objectiu compartit d'oferir les millors condicions de prevenció i seguretat per als infants i joves que fan ús de les instal·lacions esportives municipals.

Darrera actualització: 03.09.2020 | 17:23

Imatges

Mesures anticovid a la Zona Esportiva Municipal 02