L'Ajuntament de Begues, amb l'Índex de Maduresa Digital per sobre la mitjana comarcal

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 09:00

El consistori beguetà té un índex de 62 sobre 100, una xifra elaborada pel Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i que indica el grau de digitalització de les administracions públiques catalanes.

L'Ajuntament de Begues és un dels municipis del Baix Llobregat d'entre 5.000 i 20.000 habitants amb un Índex de Maduresa Digital més alt, segons dades del Consorci Administració Oberta de Catalunya (OAC).

Així, l'Ajuntament de Begues té un Índex de Maduresa Digital de 65 sobre 100, una xifra sensiblement més alta que la mitjana comarcal (62) i molt per sobre de la mitjana catalana (51).

L'Índex de Maduresa Digital és una eina que permet conèixer el grau de transformació digital dels ajuntaments i dels consells comarcals i comparar-lo amb altres ens locals del mateix rang en nombre d'habitants.

L'índex permet a les administracions locals saber de forma clara i objectiva els seus punts forts i dèbils i àmbits de millora en la implantació de la digitalització, i comparar-se amb altres ens amb relació a la mitjana o amb l'ens amb millor valoració.

La dada final és el producte de l'anàlisi de 30 indicadors extrets de les webs de les mateixes administracions, l'activitat associada als serveis de l'AOC i la informació facilitada per ajuntaments i consells comarcals i proveïdors d'aplicacions.

Podeu consultar el detall dels indicadors al web de l'AOC.

Darrera actualització: 09.11.2020 | 08:11