L’Ajuntament de Begues continua apostant per l’ocupació del jovent

Dimarts, 17 de desembre de 2019 a les 09:00

Actualment, nou joves treballen al consistori gràcies a les diverses polítiques d'ocupació municipal. L'alcaldessa, Mercè Esteve, s'ha reunit recentment amb tots ells.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, s'ha trobat amb els nou joves que actualment treballen al consistori gràcies a les diverses polítiques d'ocupació de l'Ajuntament de Begues. Esteve ha donat la benvinguda a les noves incorporacions i ha valorat l'experiència viscuda amb els que porten uns mesos de servei a la ciutadania.

En concret, quatre d'aquestes persones participen en un pla d'ocupació finançat amb fons propis que, a partir de gener, passarà a ser de la Diputació de Barcelona. Aquests joves estan als departaments d'Intervenció i d'Urbanisme, al Centre Cívic El Roure i a la Llar d'Infants El Guinyol.

Dos joves més treballen amb contracte d'obra i servei a la recepció de l'Ajuntament i a la Brigada Municipal. A més, també s'ofereixen pràctiques curriculars que permeten, ara com ara, reforçar amb dues persones l'Àrea d'Esports municipal i la Llar d'Infants, respectivament, i oferir-los la possibilitat de posar en pràctica els coneixements adquirits.

Darrera actualització: 17.12.2019 | 10:58