L'Ajuntament de Begues rep 15.000 euros de CaixaBank i la Fundació “la Caixa”

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 09:00

El municipi destinarà aquesta aportació a finançar actuacions d'atenció a la gent gran.

Dijous va tenir lloc l'acte de lliurament d'un donatiu a l'Ajuntament de Begues de 15.000 euros per part de CaixaBank, en col·laboració amb la Fundació "la Caixa", en una trobada de la qual prenien part l'alcaldessa, Mercè Esteve, la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Llauradó, i el director de l'oficina de CaixaBank a Begues, Josep Arruga.

Aquesta donació s'inscriu en el marc de les aportacions realitzades per CaixaBank, a través de la seva Acció Social, i en col·laboració amb la Fundació "la Caixa", des de l'any 2016 gràcies a les quals es financen diferents programes del Projecte de necessitats de la gent gran de Begues. En aquesta ocasió l'aportació es fa especialment valuosa, ja que té lloc en un moment en el qual el consistori ha reorientat i incrementat els seus esforços per atendre aquest segment de la població davant els efectes de la covid-19.

L'Ajuntament de Begues ja ha marcat una nova línia de treball, ja que es preveu que la gent gran hagi de mantenir l'aïllament durant un temps més prolongat que la resta de la població. Així, es replantejaran les activitats que es posaven fins al moment a la seva disposició i es crearan de noves amb una major diversificació de l'oferta, una atenció més individualitzada i, quan sigui possible, en grups més reduïts.

Entre els diferents programes que s'han desenvolupat fins al moment destaquen alguns com el servei d'àpats per a la gent gran, l'enregistrament de testimonis orals per a la seva preservació o el desenvolupament d'activitats al casal municipal de la gent gran, l'Espai Nou, com tallers o caminades, entre altres.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 15:37