L'Ajuntament destina 45.000 euros a la millora de la llar d'infants El Guinyol

S'ha reparat la coberta de l'equipament educatiu i també s'ha canviat el terra de la planta baixa, però els treballs de millora no acaben aquí.

L'educació és un dels pilars de les polítiques municipials. Poder gaudir d'aquest dret en un entorn òptim i en les millors instal·lacions possibles és un repte per a l'Ajuntament de Begues. Per aquest motiu, s'estan realitzant inversions de millora a la llar d'infants El Guinyol per valor de 45.000 euros.

El treballs més rellevants realitzats fins ara han consistit en la renovació de la major part de l'antic paviment de llosetes de pvc, que amb el temps ha perdut la seva elasticitat i començava a fissurar per les juntes. Daquesta manera s'ha instal·lat un paviment nou sense juntes que garanteix la seva major durabilitat. També s'ha actuat en la reparació de la part més antiga i deteriorada de la coberta, així com diverses petites reparacions en el conjunt l'edifici amb l'objectiu de fer-lo més eficient, segur i còmode per als infants i per al personal docent. En breu també se substituirà la porta d'entrada per una de corredissa automatitzada que millorà l'accessibilitat. 

Aquesta posada al dia de l'equipament educatiu continuarà amb els propers mesos amb la substitució de fusteria interior, el pintat d'aules i la renovació del terra en la resta de l'edifici.

Dimecres, 3 d'octubre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 28.09.2018 | 19:48