L'Ajuntament ja distribueix les targetes moneder de les beques menjador

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 09:00

Les targetes es poden usar en qualsevol establiment d'alimentació i es carregaran automàticament mentre duri el confinament.

L'Ajuntament de Begues ja disposa de les targetes moneder de les beques menjador que la Generalitat havia anunciat que distribuiria com a mesura substitutòria del servei de menjador escolar. A Begues hi ha 70 famílies beneficiades amb aquesta mesura que assegura als infants becats cobrir el dinar diari, encara que les escoles estiguin tancades.

Aquestes targetes ja s'han començat a repartir, a domicili, prenent totes les mesures de seguretat necessàries. D'aquesta manera s'evitarà que les famílies hagin de desplaçar-se a un punt de recollida i que hagin de sortir de casa tot contravenint les ordres de confinament.

Les targetes són semblants a les visa i es poden usar a qualsevol establiment d'alimentació i queviures. Són anònimes i úniques i es carregaran automàticament amb l'import corresponent a cada tipus de beca mentre duri el confinament a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 13:19