L'associació juvenil 6tres9 celebra els 20 anys amb una festa a l'Escorxador

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 09:00

Abans hi haurà un sopar amb totes aquelles persones que han estat membres de l'entitat.

L'associació juvenil 6tres9 compleix 20 anys. I, per a celebrar-ho, l'entitat ha organitzat una gran festa dissabte a la nit a l'Escorxador. Abans, però, tindrà lloc un sopar amb totes les persones que han estat membres de l'associació.

La gènesi del 6tres9 cal buscar-la a finals de 1999 al voltant del Punt d'Informació Juvenil, espai de trobada de diversos joves que compartien l'anhel d'organitzar activitats interessants per a la joventut del municipi.

En diverses trobades que es realitzaven els divendres en el Punt d'Informació Juvenil van sorgir diversos projectes, com l'elaboració d'una revista, l'organització de maratons de cinema o la creació d'un equip de futbol sala, entre altres.

Aquestes activitats s'han anat ampliant al llarg d'aquests vint anys de trajectòria del 6tres9 fins a arribar a les dues més importants que l'entitat porta a terme actualment: el Sopar Medieval i la jornada gastronòmica del Tapatast.

L'entitat té la seva seu a l'edifici del Cactus, l'antic ambulatori, immoble que des de la passada primavera està destinat exclusivament a les associacions juvenils de Begues com la mateixa 6tres9 i l'Esplai Uraka.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 10:59