Les cooperatives de l'Escola Sant Cristòfor ja tenen els seus CIF

Les cooperatives Missió Cooperativa i Tots Som Un de l'alumnat de cinquè de primària formen part del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (Cueme) que impulsa la Diputació de Barcelona.

Begues torna a participar en el programa Cultura Emprenedora a l'Escola (Cueme) que impulsa la Diputació de Barcelona. L'alumnat de cinquè de l'Escola Sant Cristòfor ja ha constituït dues cooperatives i han gestionat a l'Ajuntament els CIF corresponents, a més d'haver estat rebuts per l'alcaldessa, Mercè Esteve.

Les cooperatives Missió Cooperativa i Tots Som Un són els projectes que l'alumnat ha creat per tal de posar en marxa el programa Cueme d'aquest any. Durant el curs, aquestes cooperatives escolars seran gestionades per l'alumnat amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de Begues.

L’alumnat realitzarà la constitució de la cooperativa, nom i imatge corporativa, finançament, producció, venda i resultats. L’objectiu és treballar en equip, prendre decisions de forma col·lectiva, planificar les accions i organitzar la producció amb la màxima eficiència.

El programa Cueme es va iniciar el curs 2011-2012 com a projecte pilot i aquest any enceta la setena edició. Durant aquest curs participen en el Cueme 50 ens locals, 98 municipis i 235 escoles, que acompanyaran als 9.373 alumnes de cicle superior de primària en el seu procés de creació i gestió de 235 cooperatives escolars de tot Catalunya.

Dimecres, 5 de desembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:05

Imatges

Cueme 2018