Les noves mesures anticovid obliguen a posposar algunes activitats públiques

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 09:00

Algunes activitats s'han hagut de suspendre, altres s'han ajornat i d'altres s'han reformulat per adaptar-se a les noves indicacions de les autoritats sanitàries. La mesura va en línia amb l'anunci fet aquest dilluns pel Procicat de suspendre les activitats en grup en equipaments cívics.

L’Ajuntament de Begues ho tenia tot a punt per reactivar una nova tongada d'equipaments municipals per tal que s’anessin desenvolupant activitats amb públic. Però les noves mesures anticovid que, en línies generals, restringeixen les trobades socials, obliguen a posposar-ho durant uns dies.

De fet, estava previst que a mitjan mes algunes entitats ja poguessin usar les instal·lacions del Centre Cívic El Roure i altres equipaments com l’Escorxador, la Nau o el Petit Casal per als seus assajos, però aquesta mesura s’ha hagut d’ajornar, en termes generals, almenys fins al 2 de novembre.

Algunes activitats s’han anul·lat directament, com la missa de la Festa del Most, prevista per al 18 d’octubre o bé les activitats de la Biblioteca La Ginesta previstes per aquesta quinzena (el taller Bibliolab del 23 d'octubre o l'Hora del conte del dia 30). D’altres s’han ajornat, com el Làser Tag que s’havia organitzat per al 30 d’octubre amb motiu del segon aniversari del Carnet Jove Begues, o els diversos tallers de l’Espai Nou de la Gent Gran, que començaran uns dies més tard del previst.

D’altres activitats s’han reformulat. És el cas del recital de Poesia als Parcs que es realitzarà al parc de la Costeta, a l'aire lliure, i amb inscripció prèvia.

Darrera actualització: 19.10.2020 | 18:23