Les obres del pati de l'escola Sant Cristòfol estaran a punt per a l'inici del proper curs

Dilluns, 17 de juliol de 2017 a les 10:15

L'Ajuntament invertirà 35.000 euros en el condicionament de la pista esportiva i en l'ampliació del pati en més de 300 metres quadrats, mentre que l'AMPA habilitarà una zona de jocs infantils en aquest darrer espai.

Ja estan en marxa les obres de millora i ampliació del pati i de la pista esportiva de l'escola Sant Cristòfor. Els treballs s'allargaran fins a finals de juliol, de forma que estaran totalment enllestides per a l'inici del curs escolar. Es tracta d'un projecte consensuat i treballat conjuntament entre l'Ajuntament de Begues i l'AMPA, que demanava més espai d'oci i esport per als escolars.

L'obra consta de dues actuacions: el condicionament de la pista esportiva i l'ampliació del pati en més de 300 metres quadrats. En el primer cas, s'estan segellant les fissures de la pista, juntament amb el tractament de les juntes de dilatació i la neteja general. També s'hi aplicarà un revestiment especialment dissenyat per a espais de pràctica esportiva que suporta l'activitat continuada de tot tipus de disciplines esportives i les inclemències del temps.

La segona actuació de les obres consistirà en la creació d'un nou espai de lleure inexistent fins ara; en una de les zones lliures exteriors de l'escola, annexa a la pista esportiva, s'instal·larà una nova zona lúdica de 300 metres quadrats amb taules exteriors, jocs de corda i un nou espai de jocs per a primària. 

La inversió de les obres és col·laborativa. L'Ajuntament aporta 35.000 euros per desenvolupar tant el condicionament de la pista esportiva com l'ampliació del pati, a més d'assumir-ne el manteniment posterior, mentre que l'AMPA destinarà fons propis en l'adquisició i instal·lació de la zona de jocs infantils, on hi haurà jocs i circuits d'habilitats i foment de la psicomotricitat. D'aquesta manera, es demostra el compromís municipal pel manteniment i millora de l'escola pública.

Darrera actualització: 17.07.2017 | 12:41